O nama

Privatni specijalistički stomatološki centar

Poliklinika Medikadent je privatni specijalistički stomatološki centar temeljen na stručnom i motiviranom osoblju te najsuvremenijim tehnologijama u dentalnoj medicini uz prisustvo najkvalitetnijih materijala na svjetskom nivou.

Smješteni smo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u gradu Križevci u blizini glavnog grada Zagreba. Grad se nalazi na glavnom cestovnom i željezničkom prometnom pravcu te je od Zagreba udaljen svega 30-ak minuta. Križevci svojom ljepotom, netaknutom prirodom i bogatim šumama s brežuljkastom okolicom podno planine Kalnik, kontinentalnom klimom i izvanrednom povezanošću privlači mnoge goste.

Kontinuirano radimo na usavršavanju visoko stručnog osoblja u inozemstvu i zemlji. Ulažemo u najsofisticiraniju tehnologiju u stomatologiji. Koristimo najkvalitetnije materijale te se samim time svrstavamo među najkvalitetnije stomatološke poliklinike u regiji.

Multidisciplinarni tim doktora, specijalista, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije. Primjenjujemo najsuvremeniju opremu i sve to na jednom mjestu. Vršimo sve tipove zahvata, od jednostavnih do složenih uz maksimalnu brigu o Vašem zdravlju i estetici.

Naša misija je vraćanje osmijeha na lica pacijenata.

U najsuvremenije uređenom prostoru Poliklinike Medikadent raspoloženje i ambijent su uvijek ugodni i vedri.

Kod nas čekanja nema. Današnji ubrzani ritam života zahtjeva promptnu i kvalitetnu uslugu tako da hitne slučajeve rješavamo odmah.

Prihvatljive cijene i najsuvremenija stomatologija kod nas su realnost. Nudimo također brojne pogodnosti plaćanja.

Garancija na naše usluge govori o našoj vrijednosti uz najviše standarde u modernoj stomatološkoj dijagnostici i terapiji.

Stomatološke ordinacije

Poliklinika Medikadent Vam pruža najviši standard usluge uz kvalitetu, potpunu sigurnost i udobnost u devet najsuvremenije opremljenih stomatoloških ordinacija. Kod nas je na jednom mjestu objedinjeno vrhunsko znanje dentalne medicine te iskustvo na najsuvremenijoj opremi u dijagnostici i terapiji.

U Poliklinici Medikadent posebnu pažnju pridodajemo svakom pacijentu posebno. Za nas je veoma bitno u potpunosti se posvetiti pacijentu i osigurati mu maksimalnu brigu u našim ordinacijama.

U našoj Poliklinici Medikadent koristimo sljedeće uređaje koji nam pomažu kod dijagnostike te služe za izbjeljivanje zubi i druge bolesti usne šupljine:

  • CBCT 3D je najsuvremeniji digitalni uređaj na tržištu koji daje trodimenzionalnu sliku gornje i donje čeljusti ili pak kompletne cephalometrije glave s okolnom anatomijom koji se koristi za izradu vodiča za ugradnju implantata
  • RVG digitalni uređaj daje digitalni ortopan za kompletnu sliku gornje i donje čeljusti
  • digitalni ortopan za kompletnu sliku gornje i donje čeljusti
  • intraoralna kamera daje detaljnu sliku pojedinog zuba i njegove okolne strukture
  • laser se koristi za izbjeljivanje zubi, u oralnoj kirurgiji, paradontologiji i za liječenje simptoma herpesa i afti
  • ZOOM lampa se koristi za izbjeljivanje zubi

Tehnologija čistih soba

Poliklinika Medikadent jedna je od rijetkih poliklinika koja koristi tehnologiju “Čistih soba” ili Clean room tehnologiju.

Tehnologija “Čistih soba” je inženjersko područje koje se bavi zaštitom određenih procesa i područja od neželjenih vanjskih uvjeta.

Tehnologija “Čistih soba” (clean room) je inače definirani i kontrolirani prostor konstruiran na način da je unos, generiranje, sakupljanje i zadržavanje čestica (kontaminanata) minimizirano i kontrolirano. To je prostor u kojemu filtrirani zrak ima pozitivan tlak u odnosu na okolne prostore u svim radnim uvjetima te zrak efikasno ispire prostor. Prostor je to u kojemu su svi relevantni parametri kao što su temperatura i relativna vlaga strogo kontrolirani, a buka, osvjetljenje i ostali parametri optimalni u smislu pružanja što većeg stupnja sigurnosti tijekom izvođenja zahvata.

Unutar prostora Poliklinike Medikadent na najvišem mogućem nivou sigurnosti izvode se operacije i terapije koje ne smiju doći u doticaj s neželjenim vanjskim uvjetima te su one postale u suvremenoj medicini sinonim za osnovne standarde.