Zubni implantati

Dogovorite besplatan pregled

Dogovorite specijalistički pregled - rezervirajte svoj termin još danas

Besplatan prvi pregled za naše buduće pacijente uključuje:

Digitalni ortopan ili CT
Stomatološki pregled
Izrada personaliziranog plana terapije
Neobvezujuća ponuda

Kontaktirajte nas odmah

  Poliklinika Medikadent

  S nama je vaš osmijeh ljepši!

  pon-pet: 07:00 – 21:00, sub: 07:00 – 13:00

  091 124 8338

  info@medikadent.com

  Trg sv. Florijana 28, 48260 Križevci, Hrvatska

  SUPER PONUDA do 31.10.2021.

  Kompletan zub
  SUPER OPCIJA 1

  kn4.799


  implantat 2.350 kn

  suprastruktura s titanskim abutmentom 1.450 kn

  metal keramička krunica 999 kn


  NAJPOPULARNIJE

  Kompletan zub
  SUPER OPCIJA 2

  kn5.198


  implantat 2.350 kn

  suprastruktura s titanskim abutmentom 1.450 kn

  cirkon keramička krunica 1.398 kn


  Kompletan zub
  SUPER OPCIJA 3

  kn5.598


  implantat 2.350 kn

  suprastruktura s cirkonskim abutmentom 1.850 kn

  cirkon keramička krunica 1.398 kn


  Super ponuda (opcije 1, 2 i 3) vrijedi za gotovinsko avansno plaćanje i uključuje kompletan implanto-protetski rad do gotovog zuba.

  ŠTO SU ZUBNI IMPLANTATI?


  Dentalni implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u čeljust kako bi nosili umjetne zube napravljene od visokovrijednih materijala.

  U Poliklinici Medikadent implantološke i ostale stomatološke zahvate izvodi oralni kirurg s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji. Zahvati oralnog kirurga se vrše uz pomoć vrhunske dijagnostike, najviše standarde sterilnosti te korištenje najkvalitetnijih materijala.

  U prošlosti, jedine zamijene za prirodne zube su bile mobilne proteze i mostovi koji nisu mogli u potpunosti zadovoljiti sve potrebe pacijenata. U novije vrijeme, zubni implantati se smatraju najboljim rješenjem za zamjenu zuba koji nedostaje. Implantati mogu u potpunosti preuzeti ulogu korijena prirodnog zuba.

  Implantat je mali i čvrst titanski vijak koji uspješno zamjenjuje korijen zuba koji nedostaje. Implantat se može ugraditi u donju i u gornju čeljust. Nakon oseointegracije (srastanja implantata s kosti) implantat potpuno preuzima ulogu korijena zuba koji nedostaje. Nakon toga implantat je sposoban nositi krunice, most ili proteze.

  Implantati su veoma čvrsti i otporni i ako se pravilno održavaju, mogu trajati cijeli život. Ako se krunice, mostovi ili proteze stave na stabilne, sigurne i čvrste implantate, to pacijentu daje osjećaj kao da ima vlastite zube.

  KAKO PLANIRAMO UGRADNJU IMPLANTATA?

  U Poliklinici Medikadent prije svega mislimo na zdravlje i interes naših pacijenata zato se prije izrade bilo kakva nadomjeska izrađuje odgovarajući plan terapije.

  Plan implantološke terapije izrađuje se uz pomoć CBCT uređaja i 3D tehnologije koja omogućava provjeru koštanog tkiva te uočavanje eventualnog nedostatka kosti neophodne za ugradnju implantata.

  Za izradu plana terapije koristimo RealGUIDE tehniku za navođenu kirurgiju koja se temelji na sljedećim načelima:

  • Pažljiva trodimenzionalna rekonstrukcija pacijentovog stanja u ustima pomoću podataka dobivenih snimanjem CBCT uređajom
  • Korištenje posebnog softvera (3Diagnosys) koji na jednostavan i intuitivan način omogućuje oralnom kirurgu da izradi kompletnu dijagnozu i virtulni plan ugradnje implantata
  • Korištenje najmodernije CAD/CAM tehnologije te brza izrada prototipa za automatsko prebacivanje plana terapije na kirurški vodič te izrada šablona za privremene proteze
  • Izvođenje bilo kojeg tipa zahvata (kod potpune i djelomične bezubosti) te izvođenje regeneracije kosti (anatomsko modeliranje transplantata kosti)

  IMPLANTATI MARKE PREMIUM OXY, Astra Tech, Nobel Biocare i Straumann

  Posebna struktura površine PREMIUM OXY implantata sadrži karakteristike koje ubrzavaju biološki odgovor za bolje prianjanje stanica, što dovodi do poboljšanja procesa oseointegracije te do poboljšanja uspješnosti zahvata. Ova vrsta površine je presudna za postizanje boljeg srastanja implantata s kosti i za veći postotak uspjeha zahvata.

  Oxy implantati pružaju doživotnu garanciju ako se pacijenti pridržavaju savjeta stomatologa:

  • prati zube dva puta na dan, ujutro i navečer
  • svaki dan koristiti vodicu za ispiranje zuba
  • koristiti interdentalnu četkicu za zube oko mjesta gdje su ugrađeni implantati
  • koristiti tuš za zube
  • jedanput godišnje obaviti čišćenje implantanata kod stomatologa

  ZADOVOLJSTVO NAŠIH KLIJENATA NAMA JE NAJBITNIJE

  Pacijenti o nama

  • Prije nekoliko dana završena mi je ugradnja 10 implantanata i završena nadogradnja na obje čeljusti. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom rada, cijenom, ljubaznošću i pažnjom cjelokupnog osoblja Poliklinike Medikadent. Hvala svima koji su sudjelovali u izradi i popravku mojih zuba!!!
   Drago Tarman
  • Jako sam zadovoljan i uslugom i ljudima u Medikadentu, sve pohvale!
   Matej Blažeka
  • Pohvale za ljubaznost, stručnost, profesialnost, estetiku, cijene, svom osoblju, a posebno doktoru Marijanu Kopić i tehničaru Petru Grgiću na strpljivosti i preciznosti. Sve, sve super!
   Milorad Kezman
  • Sve pohvale klinici na kvaliteti i ljubaznosti, na strpljenju koje ste posvetili mojem dijetetu, te na povjerenju koje je moje dijete steklo kod Vas. Sve pohvale doktoru Oliveru, te šefici Andreji. Najbolji ste!
   Nataša Bolfek
  • Nikad u životu nisam mislila da ću reći da mi nedostaje zubarska stolica!  Ali eto - nakon iskustva, ljubaznosti i maksimalne posvećenosti, nedostajete mi. Najbolji ste! 😉
   Maja Ratković Čokić
  • Započeli smo ovu avanturu puni neizvjesnosti ali istovremeno uz potpuno povjerenje u vas. Vratili ste mi osmijeh na licu. Osjećali smo se kao kod kuće i prirasli ste mi k srcu. Moj osmijeh je savršen! Veliki profesionalci i zahvaljujem vam od srca! ❤?
   Irma Cortese
  x
  × WhatsApp