Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi ZOOM lampom

Izbjeljivanje zubi može se postići na različite načine, a rezultat ovisi o vrsti izbjeljivanja. Izbjeljivanje ZOOM lampom daje odlične i vidljive rezultate u jednom posjetu. Prije nego što počnete izbjeljivanje, zubi trebaju biti profesionalno očišćeni, izliječeni i ispolirani. Izbjeljivanje traje oko 45 minuta. Postupak uključuje zaštitu gingive i sluznice, zubi su premazani gelom i odmah nakon toga ih se osvjetljuje ZOOM lampom.

Na taj način se dovodi do aktivacije gela te se dobivaju maksimalni rezultati. Postojanost postignute boje zubi traje više od godinu dana. Naravno, to ovisi o konzumaciji hrane i obojenog pića te također o oralnoj higijeni. Ova metoda je vrlo učinkovita jer jačinu osvjetljenja i jačine kontrolira stomatolog s najnaprednijim kvalitetnim materijalima i opremom.

Izbjeljivanje zubi laserom

Izbjeljivanje zubi laserom je jedan od najpopularnijih tretmana u stomatološkim ordinacijama. Laserska metoda je vrlo popularna jer može izbijeliti zube od 4 do 6 nijansi. Lasersko izbjeljivanje daje dugoročne rezultate, također jer je ugodan proces koji vraća boju zubi i poboljšava ukupni osjećaj vitalnosti zubi.

U usporedbi s drugim postupcima, ova vrsta izbjeljivanja je kratka i traje samo 20 minuta. Osjetljivost zuba nakon tretmana je mala, što ovu metodu čini još više popularnijom Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a zubi su vidno svjetliji.