Implantologija

ZUBNI IMPLANTATI

Što su zubni implantati?

Dentalni implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u čeljust kako bi nosili umjetne zube napravljene od visokovrijednih materijala.

U Poliklinici Medikadent implantološke i ostale stomatološke zahvate izvodi oralni kirurg s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji. Zahvati oralnog kirurga se vrše uz pomoć vrhunske dijagnostike, najviše standarde sterilnosti te korištenje najkvalitetnijih materijala.

ALL-ON-4

Brza ugradnja 4 implantata u bezube čeljusti

Ako nemate previše vremena ili su vam zahtjevi svakodnevnog života vrlo visoki, “All on four” postupak, svjetski tehnološki hit omogućuje pacijentima da kažu “zbogom” protezama u par dana.

Radi se o brzoj ugradnji 4 implantata u bezube čeljusti. Proteza koja se stavlja na implantate se digitalno dizajnira pomoću najmodernijeg softvera, CAD-CAM tehnologije.

RAČUNALNO NAVOĐENA IMPLANTOLOGIJA

Minimalni rezovi s visokom preciznosti kod zahvata

U našoj Poliklinici Medikadent koristimo novu metodu ugradnje implantanta koja se naziva navođena implantologija. Ona se planira pomoću računala koji uvelike pomaže da se zahvat izvede na najprecizniji način.

Budući da naša Poliklinika posjeduje 3D printer, naši zubotehničari mogu odmah izraditi posebnu kiruršku šablonu na temelju virtualnog plana zahvata. Kod nas nećete morati čekati par dana da se šablona izradi zato što je mi odmah izrađujemo u našem laboratoriju.

Operativni zahvati

Tehnologija čistih soba za najbolje rezultate

Poliklinika Medikadent jedna je od rijetkih poliklinika koja koristi tehnologiju “Čistih soba” ili Clean room tehnologiju.

Unutar prostora Poliklinike Medikadent na najvišem mogućem nivou sigurnosti izvode se operacije i terapije koje ne smiju doći u doticaj s neželjenim vanjskim uvjetima te su one postale u suvremenoj medicini sinonim za osnovne standarde.

All on 4
× WhatsApp