fbpx

Tehnologija čistih soba

Poliklinika Medikadent jedna je od rijetkih poliklinika koja koristi tehnologiju "Čistih soba" ili Clean room tehnologiju.

Tehnologija "Čistih soba" je inženjersko područje koje se bavi zaštitom određenih procesa i područja od neželjenih vanjskih uvjeta.

Tehnologija "Čistih soba" (clean room) je inače definirani i kontrolirani prostor konstruiran na način da je unos, generiranje, sakupljanje i zadržavanje čestica (kontaminanata) minimizirano i kontrolirano. To je prostor u kojemu filtrirani zrak ima pozitivan tlak u odnosu na okolne prostore u svim radnim uvjetima te zrak efikasno ispire prostor. Prostor je to u kojemu su svi relevantni parametri kao što su temperatura i relativna vlaga strogo kontrolirani, a buka, osvjetljenje i ostali parametri optimalni u smislu pružanja što većeg stupnja sigurnosti tijekom izvođenja zahvata.

Unutar prostora Poliklinike Medikadent na najvišem mogućem nivou sigurnosti izvode se operacije i terapije koje ne smiju doći u doticaj s neželjenim vanjskim uvjetima te su one postale u suvremenoj medicini sinonim za osnovne standarde.

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.