fbpx

Stomatološke ordinacijePoliklinika Medikadent Vam pruža najviši standard usluge uz kvalitetu, potpunu sigurnost i udobnost u devet najsuvremenije opremljenih stomatoloških ordinacija. Kod nas je na jednom mjestu objedinjeno vrhunsko znanje dentalne medicine te iskustvo na najsuvremenijoj opremi u dijagnostici i terapiji.

U Poliklinici Medikadent posebnu pažnju pridodajemo svakom pacijentu posebno. Za nas je veoma bitno u potpunosti se posvetiti pacijentu i osigurati mu maksimalnu brigu u našim ordinacijama.

U našoj Poliklinici Medikadent koristimo sljedeće uređaje koji nam pomažu kod dijagnostike te služe za izbjeljivanje zubi i druge bolesti usne šupljine:

  • CBCT 3D je najsuvremeniji digitalni uređaj na tržištu koji daje trodimenzionalnu sliku gornje i donje čeljusti ili pak kompletne cephalometrije glave s okolnom anatomijom koji se koristi za izradu vodiča za ugradnju implantata
  • RVG digitalni uređaj daje digitalni ortopan za kompletnu sliku gornje i donje čeljusti
  • digitalni ortopan za kompletnu sliku gornje i donje čeljusti
  • intraoralna kamera daje detaljnu sliku pojedinog zuba i njegove okolne strukture
  • laser se koristi za izbjeljivanje zubi, u oralnoj kirurgiji, paradontologiji i za liječenje simptoma herpesa i afti
  • ZOOM lampa se koristi za izbjeljivanje zubi

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.