fbpx
Širok raspon raznih dentalnih usluga

Stomatološke usluge poliklinike Medikadent

stom2

Implantologija

U Poliklinici Medikadent plan implantološke terapije izrađuje se uz pomoć CBCT uređaja, kompjutorizirane tomografije i 3D tehnologije koja omogućava provjeru koštanog tkiva te uočavanje eventualnog nedostatka kosti neophodne za ugradnju implantata.

Implantološke i ostale stomatološke zahvate izvodi stručnjak s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji.

Detaljnije
stom3

Zubna protetika

U Poliklinici Medikadent nudimo najnoviju tehnologiju izrade zubnih nadomjestaka, tzv. CAD-CAM tehnologiju (SHUTZ DENTAL GROUP) koja se temelji na kompjuterskim 3D programima, kod kojih praktički ne postoji mogućnost ljudske pogreške.

Detaljnije

izb3

Izbjeljivanje zubi

U današnje vrijeme zdrav, lijep i blistav osmijeh jedna je od najvećih estetskih značajki svake osobe. Promjena boje zuba velik je estetski problem. Postoje različiti uzroci koji mogu dovesti do promjena boje zuba, od genetskih i degenerativnih promjena, mineralnih i vitaminskih pripravaka, konzumacije obojenih pića te lošeg liječenja zuba.

Detaljnije
stom6

Laser

Uporabom lasera bakterijske infekcije svedene su na minimum jer visoko energetska zraka uništava bakterije i sterilizira područje zaraštanja. Laserskom tehnologijom bitno se smanjuje krvarenje, jer svijetlo visoke energije pomaže bržem zgrušnjavanju.

Koristi se u oralnoj kirurgiji, parodontologiji, liječenju simptoma herpesa, afti, smanjenju osjetljivosti zubnih vratova.

Detaljnije

stom7

Endodoncija

U Poliklinici Medikadent koristimo elektronski vođene uređaje.

Liječenje upale zuba podrazumijeva uklanjanje zubnog živca i temeljito čišćenje kompletnog korijenskog kanala. Nakon dezinfekcije kanala, radimo punjenje kanala trajnim ispunama kako bi se spriječilo buduće prodiranje bakterija u unutrašnjost korijena.

Detaljnije
stom4

Ortodoncija

Cilj ortodoncije nije isključivo estetika jer pravilno postavljeni zubi su ne samo lijepi nego su i važni za zdravlje čitavog sustava za žvakanje, čeljusnog zgloba i mišića te okolnog zubnog tkiva.

Detaljnije

stom8

Paradontologija

Parodontne bolesti počinju nakupljanjem patogenih bakterija u tkivima usne šupljine. Naslage bakterijskog plaka i kamenca u prostoru između gingive i zuba (parodontni đžep) dovode do kronične upale koja razara potporna tkiva zuba.

Detaljnije
stom5

Dječja stomatologija

Djeca sa zdravim ustima lakše i pravilnije žvaču hranu iskorištavajući bolje njene sastojke. Brže i bolje govore. Opće zdravlje im je bolje jer bolesna usta i zubi utječu na pojavu bolesti ostalih organa.

Preventiva započinje nicanjem prvog zuba. Posjetite svog stomatologa odmah nakon nicanja.

Detaljnije

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.