fbpx

Poliklinika Medikadent

Poliklinika Medikadent je privatni specijalistički stomatološki centar temeljen na stručnom i motiviranom osoblju te najsuvremenijim tehnologijama u dentalnoj medicini uz prisustvo najkvalitetnijih materijala na svjetskom nivou.

Smješteni smo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u gradu Križevci u blizini glavnog grada Zagreba. Grad se nalazi na glavnom cestovnom i željezničkom prometnom pravcu te je od Zagreba udaljen svega 30-ak minuta. Križevci svojom ljepotom, netaknutom prirodom i bogatim šumama s brežuljkastom okolicom podno planine Kalnik, kontinentalnom klimom i izvanrednom povezanošću privlači mnoge goste.

Kontinuirano radimo na usavršavanju visoko stručnog osoblja u inozemstvu i zemlji. Ulažemo u najsofisticiraniju tehnologiju u stomatologiji. Koristimo najkvalitetnije materijale te se samim time svrstavamo među najkvalitetnije stomatološke poliklinike u regiji.


Multidisciplinarni tim doktora, specijalista, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije. Primjenjujemo najsuvremeniju opremu i sve to na jednom mjestu. Vršimo sve tipove zahvata, od jednostavnih do složenih uz maksimalnu brigu o Vašem zdravlju i estetici.

Naša misija je vraćanje osmijeha na lica pacijenata.

U najsuvremenije uređenom prostoru Poliklinike Medikadent raspoloženje i ambijent su uvijek ugodni i vedri.

Kod nas čekanja nema. Današnji ubrzani ritam života zahtjeva promptnu i kvalitetnu uslugu tako da hitne slučajeve rješavamo odmah.

Prihvatljive cijene i najsuvremenija stomatologija kod nas su realnost. Nudimo također brojne pogodnosti plaćanja.

Garancija na naše usluge govori o našoj vrijednosti uz najviše standarde u modernoj stomatološkoj dijagnostici i terapiji.

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.