fbpx

Implantologija

implants1

Zubni implantati

U Poliklinici Medikadent prije svega mislimo na zdravlje i interes naših pacijenata zato se prije izrade bilo kakva nadomjeska izrađuje odgovarajući plan terapije.


Svima je poznato da su dentalni implantati titanski vijci koji se ugrađuju u čeljust kako bi nosili umjetne zube napravljene od visokovrijednih materijala.

Detaljnije
implants2

Navođena implantologija

Poliklinika Medikadent posjeduje 3D implantološki program za navođenu implantologiju.

Takva tehnologija omogućuje nam da se putem CBCT snimke pacijentove čeljusti i obrade takve snimke u specijaliziranom implantološkom programu, odredi količina i gustoća kosti, položaj anatomskih struktura te pozicija i veličina implantata koji će se ugraditi.

Detaljnije

implants3

ALL on FOUR

Radi se o brzoj ugradnji 4 implantata u bezube čeljusti, koji omogućuje digitalno dizajnirane zube uz upotrebu najmodernijeg softvera (CAD-CAM tehnologija).

Tijekom nekoliko sati pacijent dobiva prototip zubi koji služi kao privremeno rješenje. Nakon nekoliko mjeseci provizorni most zamjenjuje se definitivnim keramičkim mostom.

Detaljnije
implants4

Operativni zahvati

Poliklinika Medikadent jedna je od rijetkih poliklinika koja koristi tehnologiju "Čistih soba" ili Clean room tehnologiju.


Unutar prostora Poliklinike Medikadent na najvišem mogućem nivou sigurnosti izvode se operacije i terapije koje ne smiju doći u doticaj s neželjenim vanjskim uvjetima te su one postale u suvremenoj medicini sinonim za osnovne standarde.

Detaljnije

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.