fbpx

Protetski radovi u poliklinici Medikadent

ONLINE cjenik

euro

Zubna protetika je grana stomatologije kojom nadomještamo izgubljene zube, estetski korigiramo postojeće, odnosno poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba.

U Poliklinici Medikadent nudimo najnoviju tehnologiju izrade zubnih nadomjestaka, tzv. CAD-CAM tehnologiju (SCHUTZ DENTAL GROUP) koja se temelji na kompjuterskim 3D programima, kod kojih praktički ne postoji mogućnost ljudske pogreške.


Printer1

3D printer

Najnovija moderna tehnologija 3D printera omogućuje nam izradu trodimenzionalnih predmeta iz digitalnih datoteka. U dentalnoj medicini to znači izradu virtualnih modela u CAD sustavu te njihovo printanje u 3D printeru.

Naš laboratorij posjeduje 3D printer koji nam uvelike pomaže kod izrada preciznih šablona zubi i desni, krunica, mostova, udlaga te proteza.

Detaljnije

Postavljanje zubnog mosta

MOST - 1
MOST - 2
MOST - 3
MOST - 4

Vrste i tipovi protetskih radova

PROT1

Krunice

Krunica je umjetan zub kojim pokrivamo oštećeni prirodan zub. Osim estetskih razloga, krunica se koristi da zaštiti prirodan zub od daljnjih oštećenja i od propadanja zuba.

Detaljnije
IMG_3582

Proteze

Proteze se sastoje od protezne baze, koja je izrađena od plastike ili metala i umjetnih zubi.

Postoje mnoge različite vrste proteza, ovisno o položaju i stanju preostalih zubi.

Detaljnije

ljuske1

Ljuskice

Keramičke ljuskice su tanki komadići keramike koje se koriste za stvaranje prirodnog izgleda zuba, a također pružaju snagu i otpornost koja se može usporediti s prirodnom zubnom caklinom.

Detaljnije
spor2

Sportski štitnici

Tijekom bavljenja sportskim aktivnostima vrlo često može doći do ozljeda. Ozljede glave, vrata, lica, mekih dijelova usne šupljine i zuba zauzimaju vrlo značajan udio u nastanku ozljeda u sportu.

Detaljnije

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.